Popkoor Prestige Assen van start

popkoor-prestige
Vanaf maandag 9 januari zal Popkoor Prestige in Assen van start gaan. Eerder dit jaar kon ik al vertellen dat ik was aangenomen bij dit landelijk flink groeiende popkoor. Op dit moment zijn er al 14 verschillende Popkoren Prestige. Het koor werd door Radio 4 zelfs uitgeroepen tot het leukste koor van Nederland! In januari zal dit te gekke initiatief dus ook gaan starten in Assen.

Dit is ook meteen een bijzonder project, want we gaan starten met een ‘overdag’ koor. Of terwijl, een koor voor iedereen die daar overdag wel, maar ’s avonds geen tijd voor heeft. We gaan iedere maandag van 9.30 – 11.30 uur repeteren in de H.P. Keuningzaal in Podium Zuidhaege in Assen.

Bij Popkoor Prestige is plaats voor iedereen die van zingen houdt. Het repertoire bestaat uit bekende pop-hits. Een geschoolde stem is niet nodig, een hoop enthousiasme wel!
Je kunt dus lekker mee komen zingen. Voor meer informatie én opgave voor de eerste repetities verwijs ik graag naar de website van Popkoor Prestige. Van harte welkom!