Muziek Kunst en Cultuur

Mijn naam is Arnold Wienen.
Je zou mij als volgt kunnen omschrijven: gedreven, enthousiast, ik hou wel van een uitdaging en ik hou van muziek, kunst en cultuur.

Van jongs af aan ben ik al druk met het maken van muziek. Trommelen, drummen, trombone, euphonium en piano spelen. Later kreeg ik het virus van het dirigeren te pakken en zag ik hoe prachtig het is als mensen samenkomen, muziek gaan maken en er ‘iets’ ontstaat. Dat ‘iets’ is de magie van muziek en teksten. Het is prachtig en elke keer weer spannend tegelijk om daar als dirigent een sturende en inspirerende rol in te mogen spelen.

Ondertussen begon ik het steeds leuker te vinden om projecten te bedenken, uit te werken, om zo samen met mensen ‘mooie dingen’ te maken. Steeds vaker reageerden mensen enthousiast, wat nog eens een extra stimulans was om het de volgende keer nog beter en nog mooier te maken. En zo groeien de projecten ondertussen nog steeds. Je leest er meer over op deze website.

Ik werk vanuit mijn Christelijke identiteit. Veel van mijn muzikale projecten hebben een Christelijk karakter. Het is niet zo dat ik slechts opdrachten aanneem die dat Christelijke karakter met zich meedragen.
Meer informatie over mij vind je op deze website en in mijn muzikale CV.

Wil je meer informatie over een samenwerking? Neem dan vooral contact met me op via info@arnoldwienen.nl