Jongerenwerker

Sinds 2018 ben ik actief als jongerenwerker. Eerst vier jaar in GKV De Rank in Zuidhorn, sinds 2021 als Jongerenwerker in PKN De Westereen. Als jongerenwerker ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en het uitvoeren van beleid rondom het jeugdwerk voor alle gemeenteleden van 0 tot +/- 30 jaar.

Ik hou ervan om samen met een commissie aan de slag te zijn en het beleid voor het jeugdwerk uit te werken. Vooral toerusting voor jeugdwerkers en ouders vind ik een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Denk aan het opzetten van cursussen en toerustingsavonden voor ouders en jeugdwerkers, maar natuurlijk is het ook van belang om mooie inhoudelijke avonden en activiteiten voor jongeren te organiseren.
Naast het jeugdwerk in mijn eigen gemeente, ben ik regelmatig bij verschillende kerkraden te gast om met de kerk- of jeugdraad na te denken over het jeugdwerk in de gemeente.

Om mij verder te ontwikkelen als spreker volg ik de Academy van het Sermon Movement Center.

Wil je meer informatie over mijn werk als jongerenwerker?
Wil je me uitnodigen voor een spreekbeurt bij jou in de gemeente? Neem dan vooral contact met me op via info@arnoldwienen.nl