School project

IMG_3269

Arnold Wienen werd in 2013 gevraagd of het mogelijk was om voor Basisschool De Lichtkring in Zuidlaren een kids praise te organiseren. De school wou graag een mooie afsluiting van het jaar, waarin alle kinderen een rol kregen en waar de identiteit van de school duidelijk naar voren kwam.

Ik heb daarop een voorstelling samengesteld onder de titel ‘Lief Dagboek’. De avond werd opgedeeld in stukjes waardoor er zowel gezamenlijke liederen door alle leerlingen van de school werden gezongen, maar er ook plaats was ingeruimd om de klassen los van elkaar een lied te laten zingen.

Ik heb niet alleen het programma samengesteld, maar ben ook betrokken geweest bij het instuderen van de liederen en heb samen met Rob de Jong het Lichtkringlied geschreven. Dit was een lied speciaal voor en over de school, waarin voor alle klassen een rol was weggelegd.

Het resultaat was een prachtige avond. De leerlingen konden zich van hun beste kant laten zien tijdens het zingen van de liederen. De ouders konden vol trots genieten in de zaal en een aantal liederen mee zingen en de school had een avond waar de identiteit duidelijk zichtbaar was.

Wil je ook graag een dergelijk project op jouw school? Neem dan contact op via info@arnoldwienen.nl