Kerstnachtdiensten De Ark in Assen

logo de Ark

Voor de Kerstnachtdiensten van de baptistengemeente De Ark in Assen mocht ik met een samengesteld projectkoor de samenzang begeleiden en mocht ik zelf de rol van zangleider op me nemen.
24006986495_b5b22be890_o
Ongeveer twee maanden voor de diensten heb ik voor alle verschillende partijen oefentracks gemaakt van de liederen die we mochten gaan zingen. Op deze manier konden alle koorleden zich thuis goed voorbereiden op de repetitie en de optredens tijdens kerstnacht.
Geef het licht door
Een week voor tijd hebben we met alle koorleden en pianiste Joanne Millenaar samen gerepeteerd in het kerkgebouw van De Ark. Daar hebben we kennis gemaakt, kwamen alle partijen samen en hebben we door de goede thuisstudie van de koorleden meteen de puntjes op de i kunnen zetten. Ook hebben we tijdens de repetitie opnames gemaakt die door de koorleden konden worden gebruikt om de laatste week voor de optredens nog even goed te kunnen repeteren.
23980890636_a8108e95d4_o
Uiteindelijk zongen wij tijdens twee van de drie kerstnachtdiensten in de prachtige grote zaal van De Nieuwe Kolk. In onze kleedkamer hebben we nog wat liederen gerepeteerd en er was tijd voor een korte soundcheck.

Wat was het prachtig om samen met zoveel mensen te zingen. Het werd een groot feest! Uiteindelijk werd het koor ook nog door Trinity, die als hoofdact van de drie diensten naar Assen waren afgereisd, op het podium gevraagd om samen te zorgen voor een groots slot van deze diensten.
24006600225_8676d03202_o
De complimenten gaan uit naar de organisatie van De Ark voor de wijze waarop de diensten zijn georganiseerd. Drie professionele producties werden er gedraaid. Prachtig om daar een onderdeel van te mogen zijn geweest.
Ook de complimenten voor de deelnemende koorleden met wie we samen een geweldig leuke en goede tijd hebben gehad!

Heb je ook een bijzondere dienst in je gemeente en zou je dit graag willen vieren met een projectkoor, met mensen uit je eigen gemeente? Neem dan vooral contact met me op via info@arnoldwienen.nl

Tot slot wil ik iedereen graag een goede jaarwisseling wensen. Een goed begin van een muzikaal, gezond en gezegend 2016 gewenst!

23378826174_93c639ebc8_o