Nieuw project met Reflection

Nieuw project: Reflection and The Psalm Project

Per januari start ik met Gospelkoor Reflection weer met een mooi nieuw project. We gaan terug naar de liederen die al eeuwenlang worden gezongen: De Psalmen. Dat gaan we doen door een unieke samenwerking samen met The Psalm Project.

Psalmen zijn liederen die je meenemen door de diepe dalen van het leven, maar ook Psalmen die het uitzingen van vreugde. The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefse Psalter (berijmde psalmen) tot hedendaagse composities.
Hierdoor wil The Psalm Project de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige en bekende melodieën van deze berijmde psalmen.

Reflection en The Psalm Project zullen de komende maanden werken aan een unieke samenwerking. Op 18 juni geven we namelijk samen een concert. Tijdens dit concert zullen we uitsluitend Psalmen zingen, samen met de leden van The Psalm Project. 

Dit project zal op donderdag 14 januari starten met een open avond. Iedereen die geïnteresseerd is om met ons mee te zingen, is deze avond van harte welkom. We gaan op een ontspannen manier proberen de eerste Psalm in te studeren.

Na deze repetitie volgen in de maanden januari tot en met juni elke donderdagavond een repetitie. Het is natuurlijk de bedoeling dat je thuis door middel van de bladmuziek én oefentracks de repetities voorbereid.
De repetities zullen beginnen met een overdenking, waarin er een verdieping word gegeven op de Psalm die die avond centraal staat. Op deze manier is het mogelijk de Psalmen nog meer te gaan beleven.

Reflection hoopt veel mensen die avond te mogen ontmoeten. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op. Dat kan via de website www.reflectionassen.nl of door een mail te sturen naar contact@reflectionassen.nl
De repetities worden van 20.00 – 22.00 uur gehouden in De Kandelaarkerk in Assen, aan De Oude Molenstraat 20 (rondom de kerk is voldoende parkeergelegenheid, maar wel betaald parkeren)..

Het uiteindelijke doel:
een mooi concert, passend bij onze leden en onze concertbezoekers
De (her)beleving van – en verdieping in – de psalmen.

Maar vooral God aanbidden en Hem zoeken door het zingen van deze liederen.
Je bent van harte uitgenodigd om hier aan mee te doen.

Flyer open repetitie