Concert Popkoor Prestige Groningen

Nadat Popkoor Prestige in Groningen in januari van het jaar 2018 van start was gegaan, was het tijd voor het eerste optreden. Een aantal maanden hebben we gerepeteerd in het Platformtheater, maar door ruimtegebrek moesten we uiteindelijk uitwijken naar het prachtige Huize Maas aan de vismarkt. Een prachtige locatie waar we met ongeveer 120 leden een prachtig optreden mochten verzorgen.

We gaven deze avond twee concert. De eerste om 19.30 uur, de tweede om 21.00 uur.
Om 19.00 uur was het al een drukte van belang in Huize Maas. De mensen die de concerten wouden bezoeken waren massaal toegestroomd. Beide concerten waren stijf uitverkocht en dat zorgde voor een prachtige en onvergetelijke sfeer.

Met het concert in Huize Maas is er ook een einde gekomen aan mijn tijd bij zowel Prestige Assen als Prestige Groningen. Na anderhalf jaar houd ik het voor gezien.
Dat betekent dat ik de maandag vanaf nu weer beschikbaar ben voor nieuwe uitdagingen die vast en zeker weer op mijn pad gaan komen.
De leden van Prestige Groningen zorgden voor een prachtig afscheid, door allemaal een heerlijk zelf uitgekozen biertje voor me mee te nemen. Dank jullie wel!