World Vision drukte

Afgelopen weken heb ik weer een aantal mooie activiteiten voor World Vision mogen doen.

image1
Op de Parel in Assen is de eerste oefendag voor de voorstelling World Vision @School geweest. Samen met ongeveer 120 leerlingen van de bovenbouw van deze school, hebben we keihard geoefend om alles te leren wat we moeten weten voor de voorstelling die op 26 februari in Het Lichtpunt in Assen wordt gehouden.
De komende weken gaan de leerlingen, of eigenlijk moet ik ‘artiesten’ zeggen, in de klassen hard aan het werk om alles uit hun hoofd te leren.
Ik heb nu al ontzettend veel zin in de voorstelling! Wil je er graag bij zijn? Bestel je kaarten hier!

YA Anna

Ook ben ik op pad geweest met de nieuwe  Experience tour van Zip Your Lip. Tijdens deze voorlichtingen vertellen we leerlingen over de actie die bij hen school gehouden gaat worden. We vertellen ze waarom het zo belangrijk is dat deze acties worden gehouden, vertellen ze waar het geld wat ze ophalen naar toe gaat en roepen ze op om mee te doen en zo het verschil te maken in het leven van een kind hier ver vandaan.

Tijdens de Experience tours vertellen Youth Ambassadors over de ervaringen die ze hebben opgedaan tijdens hun reis naar Zimbabwe. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.worldvision.nl.
Wil je de actie Zip Your Lip en de daarbij behorende voorlichting bij jou op school? Geef je dan op via de website van World Vision!

image3