Verandermaand World Vision

Al jaren mag ik ambassadeur zijn van World Vision. Ik reis het land door om jongeren op basisscholen en het voortgezet onderwijs te vertellen over het werk van deze prachtige organisatie en vertel uit eigen ervaringen, waarom dit werk zo ontzettend hard nodig is.

De ‘VERANDER’ maand van World Vison draag ik dan ook een warm hart toe. Mijn reis naar Tanzania, nu toch al bijna 8 jaar geleden, heeft ook mijn leven veranderd … en nog mooier … ik weet dat ik het leven van ‘mijn’ Andrea verander. Elke dag weer profiteert zij van mijn bescheiden maandelijkse bijdrage. Dat is toch ongelooflijk mooi!?

Wil je meer informatie over het werk van World Vision? Check onderstaande oproep met Reflection en ga naar www.worldvision.nl en kijk wat jij eventueel kunt doen.

Van harte aanbevolen.