Organisatie Sing-In Pinksterfeest

Dit project wordt georganiseerd door Arnold & Vera Wienen.

Dirigent van het project is Arnold Wienen. Ik ben al jaren dirigent van verschillende (gospel)koren in Nederland en was één van de initiatiefnemers van de stichting Dimensions. Als je meer wilt weten wat ik allemaal heb gedaan en mijn muzikale CV wilt bekijken, dan kan dat hier.

Ik vind het belangrijk dat koorleden zich bewust zijn van wat ze zingen. Daarom besteed ik voordat de repetitie begint, of tijdens de repetitie, graag aandacht aan de inhoud van de liederen. Waarom is dit lied zo belangrijk? Of waarom zingen we een bepaald lied op een bepaald moment van het concert. Op deze manier worden leden een onderdeel van het proces richting het concert, zodat leden in staat zijn tijdens het concert een verhaal te vertellen en over te brengen.

Maar bovenal vind ik het belangrijk dat we God betrekken bij wat we doen. Door samen te bidden, samen te danken en de Bijbel open te doen, mogen we ons bewust worden van onze rol op het podium.
Naast deze projecten ben ik als Jongerenwerker verbonden aan de Protestantse Gemeente in De Westereen en ben ik zondags regelmatig te vinden als voorganger in verschillende gemeentes in het noorden van het land.

De administratie en organisatie is in handen van Vera. Zij is verantwoordelijk voor alle administratieve taken en zal wat meer op de achtergrond fungeren. Vera heeft zelf jarenlang ervaring met het zingen in projectkoren, is zelf dirigent van een tienerkoor geweest en werkt als Teamleider van een supportteam bij Ziggo. Zonder Vera zouden onze projecten niet van de grond kunnen komen.
Gedurende het project zul je regelmatig contact met Vera hebben.

Samen organiseerden we al het project waar we The Messiah van het Oslo Gospel Choir uitvoerden en de GospelNight in samenwerking met Compassion, Dwight Dissels, Sharon Kips en Gilbert Thera, het project Kine &Choir! in samenwerking met de Noorse Kine L. Fossheim en afgelopen kerst organiseerden we een heuse Christmas Edition van de GospelNight in Zuidhorn en De Westereen.

Nieuw Project
Sera Noa
De repetities
De concertdag
Voorwaarden
Zing mee!