Nieuw project: Pinksteren in Veenklooster!

Na het afronden van een aantal prachtige projecten zijn we gevraagd om tijdens de Pinksterfeesten in Veenklooster de Sing-In op zondag 19 mei te verzorgen! Deze Pinksterfeesten zijn een begrip in de regio Noord-West Friesland. Jaarlijks komen er honderden, zo niet duizenden mensen naar het festival om Pinksteren te vieren.
Op de zondagavond staat er altijd een grote Sing-In in de grote tent op het programma en wij zijn gevraagd om deze avond in te vullen. We vinden het prachtig dat we hiervoor zijn gevraagd en zijn er best wel trots op dat we mogen vertellen dat we dit zullen doen samen met Singer – Songwriter Sera Noa!


Opzet
In de maanden Maart tot en met Mei zullen we tijdens vier repetities in De Hoeksteen in Leek de songs voor dit project gaan instuderen. De deelnemers aan het project krijgen ter voorbereiding op deze repetities zowel de bladmuziek als de oefentracks van hun eigen stemsoort. Je hoeft dus geen noten te kunnen lezen. Alles wat je moet kennen en kunnen zingen wordt voor je ingezongen en kun je op die manier makkelijk thuis instuderen.
Het is de bedoeling dat de deelnemers de muziek kennen als ze op de repetitie komen, zo kan er tijdens de repetities meteen worden begonnen met het afwerken van de muziek.
Door het versturen van nieuwsbrieven die voor en na elke repetitie worden verstuurd, worden de deelnemers op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het project en de repetities.

Concert
Als alle muziek is ingestudeerd en de repetities zijn afgerond, zullen we een prachtig concert geven tijdens de Pinksterfeesten in Veenklooster. Dit concert staat gepland op zondag 19 mei om 19.30 uur.
Tijdens het concert zullen we vooral veel bekende liederen zingen. Denk hierbij aan muziek van Opwekking, Sela en Hillsong, maar we zullen ook een aantal oude gezangen in een nieuw jasje steken, zodat we een zo breed mogelijk publiek aanspreken.
Uiteraard zullen we ook een paar prachtige grote luisterliederen zingen. We zullen bij dit alles begeleid worden door een live-band bestaande uit allemaal professionele muzikanten.

Meedoen
Aangezien dit project al gestart is, is het niet meer mogelijk om je hier nog voor op te geven.
Wil je een keer meedoen met één van onze mooie projecten? Laat je gegevens achter door een berichtje te sturen naar projecten@arnoldwienen.nl en houd onze socials in de gaten!