Geslaagd concert Reflection


Op zaterdag 10 november mocht ik met Gospelkoor Reflection een te gek concert geven.
Een concert met allemaal muziek van het Oslo Gospel Choir. Bekende krakers als That’s Why I Sing en Get Together, stevige gospels als I’m So Glad Jesus Lifted Me en Let Us Break Bread Together, maar ook nieuwere liederen als Hallelujah! Christ Is Risen en Don’t You Cry kwamen aan bod.

Geweldige liederen die een feest zijn om te zingen, zeker met een feestende liveband! Ik heb echt genoten van het begin tot het eind van een geweldig feest!

Het volgende concert zal een bijzonder concert worden. Dit zal namelijk mijn laatste concert worden met Reflection. Na 9 jaar heb ik moeten besluiten te gaan stoppen met mijn werkzaamheden bij het koor.
We gaan nog één keertje knallen met een te gek concert in De Nieuwe Kolk!