Organisatie Kine & Choir!

De organisatie van dit project is in handen van Arnold & Vera Wienen.

Dirigent van het project is Arnold Wienen. Ik ben al jaren dirigent van verschillende (gospel)koren in Nederland en was één van de initiatiefnemers van de stichting Dimensions. Als je meer wilt weten wat ik allemaal heb gedaan en mijn muzikale CV wilt bekijken, dan kan dat hier.

Ik vind het belangrijk dat koorleden zich bewust zijn van wat ze zingen. Daarom besteed ik voordat de repetitie begint, of tijdens de repetitie, graag aandacht aan de inhoud van de liederen. Waarom is dit lied zo belangrijk? Of waarom zingen we een bepaald lied op een bepaald moment van het concert. Op deze manier worden leden een onderdeel van het proces richting het concert, zodat leden in staat zijn tijdens het concert een verhaal te vertellen en over te brengen

Maar bovenal vind ik het belangrijk dat we God betrekken bij wat we doen. Door samen te bidden, samen te danken en de Bijbel open te doen, mogen we ons bewust worden van onze rol op het podium.

De administratie en organisatie is voor een groot deel in handen van Vera. Zij is verantwoordelijk voor alle administratieve taken en zal wat meer op de achtergrond fungeren. Vera heeft zelf jarenlang ervaring met het zingen in projectkoren, is zelf dirigent van een tienerkoor geweest en werkt als Sr. backoffice medewerker bij Ziggo. Zonder Vera zouden onze projecten niet van de grond kunnen komen.
Gedurende het project zul je regelmatig contact met Vera hebben.

Samen organiseerden we al het project waar we The Messiah van het Oslo Gospel Choir uitvoerden en de GospelNight in samenwerking met Compassion, Dwight Dissels, Sharon Kips en Gilbert Thera.

Nieuw project! Kine & Choir!
Repetities Kine & Choir!
De concertdag Kine & Choir!
Voorwaarden deelname Kine & Choir!
Geef je op voor Kine & Choir!