Nieuwe datum uitvoering The Messiah

Nu de korenwereld langzaam maar zeker weer uit haar schulp kruipt, hebben we het ook aangedurfd om een nieuwe datum te prikken voor de uitvoering van The Messiah!

In eerste instantie was het plan om deze uit te voeren op stille zaterdag, 11 april 2020. Door alle coronamaatregelen werd deze doorgeschoven naar 3 oktober 2020, maar ook dat bleek door corona niet haalbaar. Nu zijn we dankbaar en blij dat we samen met alle betrokkenen, een nieuwe datum hebben kunnen plannen.

De nieuwe datum voor de uitvoering van The Messiah door het projectkoor van ruim 100 zangers, staat op 16 april 2022. Wederom op stille zaterdag. Domweg omdat dit wat ons betreft de mooiste dag is om The Messiah uit te voeren én om er naar te luisteren.
Het concert zal, net als het oorspronkelijke plan, worden gehouden in De Rank aan de Westergast 8 in Zuidhorn.

Alle deelnemers van het koor zijn ondertussen geïnformeerd. Voor iedereen die een ticket kocht voor het concert van 11 april 2020 … dit blijft een geldig toegangsbewijs voor het concert van 16 april 2022.

We zien er naar uit om weer aan de slag te kunnen gaan met dit prachtige project en hopen ook jou te ontmoeten op zaterdag 16 april 2022 in De Rank in Zuidhorn en we hopen er samen een gezegende avond te mogen beleven.