Kaartverkoop van start!

De kaartverkoop voor de GospelNight Christmas Edition is van start gegaan! Vanaf vandaag kun je je kaarten bestellen via EventsForChrist! Klik hier voor de link!

Samen het kerstfeest vieren!
Met elkaar én voor elkaar.
Dat verlangen hebben Compassion en Arnold Wienen en daarom hebben ze de handen weer ineengeslagen.

Op vrijdag 22 december en zaterdag 23 december houden we in Zuidhorn en De Westereen twee spetterende Christmas-editions van de Gospelnight! Twee concerten waar de prachtige boodschap van Kerst centraal staat. Er kwam licht in de wereld! Dat licht willen we laten stralen tot ver over onze landgrenzen. Licht in de wereld, hoop voor de mensen. Juist voor hen die dat zó nodig hebben.
Zo geven we handen en voeten aan de opdracht die Jezus ons gaf.

Geniet van een concert met een groot koor van ruim 70 zangers, waarin veel kerstmuziek te horen is. Bekende liederen in een nieuw gospeljasje, nieuwe kerstliederen en natuurlijk word je als bezoeker van de concerten uitgenodigd om mee te zingen met de bekende klassiekers. We zijn vereerd dat Compassion ambassadeurs Sharon Kips en Gilbert Thera met hun band aanwezig zijn en samen met het koor zingen.

We zouden het fijn vinden het kerstfeest dit jaar ook samen met jou te vieren. Weet dat je welkom bent. Bestel vandaag je kaarten nog!