Organisatie Gospelnights

De organisatie van de Gospelnight concerten zijn in handen van Arnold & Vera Wienen.

Arnold is al jaren dirigent van verschillende (gospel)koren in Nederland. Als je meer wilt weten wat ik allemaal heb gedaan en mijn muzikale CV wilt bekijken, dan kan dat hier.

Ik vind het belangrijk dat koorleden zich bewust zijn van wat ze zingen. Daarom besteed ik voordat de repetitie begint, of tijdens de repetitie, veel aandacht aan de inhoud van de liederen. Waarom is dit lied zo belangrijk? Of waarom zingen we een bepaald lied op een bepaald moment van het concert. Op deze manier worden deelnemers een onderdeel van het proces richting het concert, zodat iedereen in staat is tijdens het concert een verhaal te vertellen en over te brengen

Maar bovenal vind ik het belangrijk dat we God betrekken bij wat we doen. Door samen te bidden en danken, samen de Bijbel open te doen, mogen we ons bewust worden van onze rol op het podium.
Arnold zal dirigent zijn tijdens de repetities en de concerten.

De administratie en organisatie is voor een groot deel in handen van Vera. Zij is verantwoordelijk voor alle administratieve taken en zal wat meer op de achtergrond fungeren. Vera heeft zelf jarenlang ervaring met het zingen in projectkoren, is zelf dirigent van een tienerkoor geweest en werkt als Sr. backoffice medewerker bij Ziggo. Zonder Vera zouden onze projecten niet van de grond kunnen komen.
Gedurende het project zul je regelmatig (mail)contact met Vera hebben.

Samen organiseerden we al meerdere koorprojecten. Een overzicht hiervan kun je hier bekijken.

Nieuw Project: Gospelnights in Nederland
Artiesten
Repetities
Concertdag
Voorwaarden
Aanmelden