Artiesten Gospelnights

Tijdens The Gospelnights zullen we optreden met drie fantastische artiesten. We stellen ze hieronder graag even aan jullie voor.

Dwight Dissels

Dwight Dissels werd bekend bij het grote publiek tijdens The Voice of Holland en The Passion in 2017. Zijn roots liggen in de gospelmuziek, maar met zijn Nederlandstalige muziek is hij ook niet meer weg te denken uit de soul & popscene.

Met singles als ‘Alles komt goed‘, ‘Echte Nederlander‘ en ‘Altijd mijn kind’ brengt hij Nederlandstalige soul met een duidelijke boodschap.
De man met de eeuwige schaterlach wil de luisteraar met zijn warme stem een hoopvolle boodschap brengen waar je blij van wordt! Ook tijdens de Gospelnights met Compassion!

Sharon Kips

Sharon Kips is geboren in Amsterdam op 17 november 1983. Op haar tiende begon ze met het volgen van zanglessen. Ze zong in een black gospel koor en als achtergrond zangeres bij verschillende artiesten. In 2007 won ze de eerste editie van X-Factor, bracht ze verschillende albums uit en is ze een veel gevraagd artiest voor concerten en bekend van onder andere haar optredens tijdens Nederland Zingt!

Gilbert Thera

Gilbert is een echte alleskunner. Hij spreekt in veel verschillende kerken, is samen met zijn vrouw Sharon voorganger en oprichter van de Re:Connect gemeente in Haarlem, is een van de mensen achter Youth@Opwekking en hij is een geweldige pianist en kan ook nog eens prachtig zingen.
Gilbert is als ambassadeur van Compassion betrokken bij vele events en is één van de mensen achter de populaire Precense worship events.

Nieuw Project: Gospelnights in Nederland
Organisatie
Repetities
Concertdag
Voorwaarden
Aanmelden