Geslaagde KerstGospelTour2017 afgerond

De maanden November en December staan traditiegetrouw in het teken van Kerst. En ook dit jaar is de agenda weer goed gevuld met meerdere kerstoptredens. Dit kwam onder andere door de GospelKerstTour 2017 waar zowel Joyce als Reflection aan hebben deelgenomen. Het koor Glorious uit Zwolle was het derde koor wat deelnam aan de kersttour.

We hebben drie concerten gegeven in Assen, Zwolle en Veendam. De koren zongen allen een eigen programma, maar ook een aantal liederen samen, waaronder het lied ‘Als alles duister is’ van Sela en For Unto Us A Child Is Born uit The Young Messiah.

Met Reflection zongen we onder andere The Beginning, bestaand uit drie delen, welke als introductie van The Messiah is geschreven. We hebben dit lied tijdens deze tour uitgevoerd begeleid door enkel en alleen een piano, waar we op 24 maart tijdens ons Paasconcert begeleid zullen worden door een volledige liveband. We sloten ons blok of met The King Is Comming van The Newsboys.

Met Joyce hebben we ons onder andere vastgebeten in de liederen This Little Child van The Continentals, Hark The Herald van David Phelps en we zongen het lied Mary Did You Know van Pentatonix acapella.

Ik kijk trots en zeer tevreden terug op drie prachtige concerten. Komende week staan er nog twee optredens op het programma met Gospelkoor Rejoice Stadskanaal.