Geslaagd afscheidsconcert met Reflection

Op zaterdag 16 maart had ik mijn laatste concert met Gospelkoor Reflection uit Assen. In theater De Nieuwe Kolk in Assen mocht ik samen met Reflection nog één keer een prachtig programma brengen ‘Reflection in concert’.

Als solisten waren Jody Bhe, Marcel Zimmer en André van Zyl te gast. Ook was de bekende liveband van Reflection weer aanwezig én hadden we de vrienden van Radiate (voorheen K&P) weer in ons midden om het licht en het geluid te verzorgen.

End Of The Beginning tijdens afscheidsconcert Reflection Assen

Ergens had de avond iets weg van een reünie, maar vooral was het een avond waarin God is gedankt voor 9 prachtige jaren waarin ik samen met Reflection zoveel mooie momenten en zoveel mooie concerten mochten beleven.

Mijn dank is groot voor 9 mooie jaren, voor een prachtig afscheid tijdens dit concert, voor de mooie woorden van bestuur, koorleden en concertbezoekers. En nu is het voorbij …
Ik wens Reflection al het goede voor de toekomst, onder leiding van hun nieuwe dirigent. Ik ga mij richten op andere dingen, maar zal deze 9 prachtige jaren nooit vergeten.

Praise Medley tijdens Reflection in Concert – 16 maart 2019