Dimensions update

De afgelopen maanden ben ik erg druk geweest voor Dimensions. We hebben een eerste oefenweekend gehad waarin de muziek en de dans van de Dimensions en de Dimensions Voices is ingestudeerd, de productie is geschreven en we hebben bijna alle posities op de verschillende tours gepland.

Op zaterdag 21 mei hebben we een startdag van het seizoen Talented gehad. Samen met alle vrijwilligers en deelnemers die deze zomer actief zijn. We hebben God gedankt voor alles wat tot dusver gedaan is, gebeden voor alles wat nog gedaan moest worden, ik mocht een overdenking houden over het nieuwe thema, een update geven over de organisatie en mocht samen met de deelnemers een eerste lied uit het nieuwe programma instuderen.

Het weekend van 30 juni – 2 juli hebben we een eerste oefenweekend gehad. De Dimensions en Dimensions Voices hebben alle muziek en dans van het nieuwe programma ingestudeerd. De komende weken zal er thuis verder worden gewerkt aan de voorbereidingen, waarna de tourleden uiteindelijk terugkomen op het oefenkamp waar we het hele programma verder gaan afmaken om vervolgens op tour te gaan.

Voor een filmpje van het oefenkamp kun je terecht op de Facebookpagina van Dimensions, die te bereiken is door HIER te klikken.
 

Op vrijdag 7 juli is de CD van de Dimensions geleverd. De CD van de Dimensions Juniors wordt vrij binnenkort verwacht. Op de CD van Dimensions staan zes nieuwe songs, waarvan drie covers en drie eigen liederen. Op de CD van de Dimensions Juniors staan acht nieuwe, speciaal voor de DJ geschreven liederen.