De Concertdagen GospelNight – Christmas Edition!

Concertdagen
De concerten worden gehouden op vrijdag 22 en zaterdag 23 december.

Je wordt op vrijdag 22 december om 17.30 uur in De Rank in Zuidhorn verwacht (start repetitie is om 18.00 uur). We zullen dan een korte repetitie hebben met Sharon & Gilbert. Het concert zal beginnen om 20.00 uur.

Op zaterdag 23 december zullen we een concert houden in De Ferbiningstsjerke in De Westereen. Dit concert zal ook om 20.00 uur beginnen.
We hopen dat we nog een extra concert in de middag te kunnen plannen, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven bij een concert aanwezig te kunnen zijn. Ga er voor nu maar van uit dat dat gaat lukken. Dat concert zal dan om 14.30 uur beginnen. Je zult die middag rond 12.00 uur in De Westereen moeten zijn.

Als je deelneemt aan dit project, verwachten we je op beide dagen op het aangegeven tijdstip in Zuidhorn en De Westereen. Tijdens de repetities voorafgaand aan het concert, zullen we namelijk ook praktische zaken als het bepalen van jouw plaats op het podium en het op- en aflopen repeteren.
De concerten zullen ongeveer 2 uur duren.

Nadat we na de concerten gezamenlijk hebben afgesloten, kan iedereen een prachtige ervaring rijker, weer naar huis gaan.

Nieuw Project GospelNight – Christmas Edition
Organisatie
Compassion
De Concertdagen
Voorwaarden
Geef je op!