Benefietconcert Robijn Huijs

Op vrijdag 1 juni mocht ik met Popkoor Prestige Assen deelnemen aan een benefietconcert voor het Robijn Huijs in Assen. Het Robijn Huijs is een inloop huis voor mensen met de ziekte van kanker en hun families. Zowel de patiënt als de familie kunnen hier begeleiding krijgen tijdens de periode van ziekte.

Het benefietconcert werd georganiseerd om meer bekendheid voor het Robijn Huijs te verwerven, maar ook om mensen die deze ziekte met zich mee dragen te bemoedigen. Mensen konden voor het concert verzoeknummers indienen, welke deze avond zouden worden gezongen.

Mannes Hofsink speelde op het orgel, met Popkoor Prestige namen we tijdens deze avond twaalf liederen voor onze rekening en ik mocht zelf nog twee liederen zingen met begeleiding van pianist Thysia Betting.

Het werd een prachtige avond met een lach en een traan, waarbij mensen uiteindelijk met een grote glimlach weer naar huis konden. Prachtig om op deze manier een bijdrage te leveren aan deze avond, voor mensen die zo’n avond dik verdienen!