Voorwaarden

Voorwaarden

Voordat je je aanmeld voor dit project, is het goed om een aantal zaken goed met elkaar af te stemmen, zodat we van elkaar weten waar we aan toe zijn.

1. Ieder lid betaald een bedrag van € 112,50 om deel te nemen. Hiervoor krijg je de bladmuziek, de oefentracks, vier repetities en een prachtig concert met live band.
2. Een groot deel van dit bedrag kun je terugverdienen, want je krijgt uiterlijk een maand voor het concert vijf toegangskaarten voor het concert. De kaarten kosten € 12,50 per stuk. Als je alle vijf kaarten weet te verkopen, heeft dit project je slechts € 50,- gekost.
3. Het project gaat door wanneer er voor 31 januari minimaal 65 deelnemers zijn. Uiteraard zullen we je op de hoogte houden van het aantal deelnemers dat zich heeft gemeld. Wil je de kans vergroten dat je deze toffe uitdaging aan kunt gaan? Neem dan een aantal enthousiaste zangers met je mee.
4. Als deelnemer kun je je vinden in – en sta je achter – de Christelijke identiteit van dit project.
5. Wanneer het project door kan gaan, ontvangen alle deelnemers een factuur. Deze dient binnen een week betaald te worden.
6. Wanneer je besluit toch niet deel te nemen aan het project of vroegtijdig moet afhaken, kunnen we de kosten helaas niet aan je terug betalen.
7. We verwachten van koorleden dat ze alle repetities aanwezig zijn. Alleen in overleg zijn eventuele uitzonderingen mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via messiah@arnoldwienen.nl.
Alle koorleden zijn verplicht om tijdens de concertdag vanaf het begin van de middag aanwezig te zijn voor de generale repetitie met de band.
8. Tijdens de repetities heeft iedereen zijn eigen bladmuziek bij zich. Dit mag zowel uitgeprint als op een tablet. De ervaring leert dat zingen van een telefoon niet praktisch is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het beschikbaar hebben van je bladmuziek.
9. Repetities (ook de generale) zijn alleen toegankelijk voor deelnemers.
10. De oefentracks die beschikbaar worden gesteld, mogen niet worden gedeeld met derden.
11. Tijdens het concert dragen we zwarte kleding. Je staat op een podium, dus zorg dat je er verzorgd uitziet. De kleding moet je zelf aanschaffen.
12. Je gaat er mee akkoord dat er tijdens de repetities en het concert foto en filmmateriaal gemaakt kan worden.
13. Je vind het goed dat we jouw persoonlijke gegevens die we nodig hebben voor dit project, opslaan in onze administratie. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om.
14. Om de communicatie overzichtelijk te houden, kunnen vragen rondom het project alleen via de mail worden gesteld (messiah@arnoldwienen.nl)


Waar heb je recht op?

1. Als deelnemer heb je recht op toegang tot Dropbox van jou eigen stemsoort, zodat je de bladmuziek en oefentracks kunt downloaden.
2. Je krijgt uiterlijk een maand voor het concert vijf toegangskaarten voor het concert die je zelf kunt verkopen om de helft van je deelnemersgeld terug te verdienen
3. Je hebt toegang tot de repetities en kunt deelnemen aan het concert
4. Je ontvang voor en na iedere repetitie een nieuwsbrief met een update van de belangrijkste ontwikkelingen rondom het project

Zing mee met The Messiah
Dirigent
Repetities The Messiah
De concertdag
Geef je op!