Nieuw project – Kine & Choir!

Wie kent ze niet? Het wereldberoemde Oslo Gospel Choir! Al jaren lang behoren ze tot de beste koren in hun genre en in al die jaren hebben ze een geheel eigen sound opgebouwd. Vele gospelliefhebbers zijn fan van dit prachtige koor.

Als je het Oslo Gospel Choir een beetje volgt weet je dat het Oslo Gospel Choir een aantal bekende gezichten heeft. Zangers en zangeressen die al jarenlang meezingen. Één van die gezichten is Kine Ludvigsen Fossheim. We zijn er super trots op dat we in 2023 een prachtig project kunnen gaan starten met veel muziek van het Oslo Gospel Choir en dat Kine dan tijdens het concert op 17 juni de solist zal zijn!

Na de succesvolle projecten met The Messiah en een prachtig project met The GospelNight, zullen we dus in 2023 weer een nieuw project organiseren.

Opzet
Gedurende de maanden april, mei en juni zullen in vier repetities in De Bron in Assen de songs voor dit project worden ingestudeerd. De deelnemers van het project krijgen ter voorbereiding op deze repetities zowel de bladmuziek als oefentracks van hun eigen stemsoort in hun bezit.

Het is de bedoeling dat deze muziek thuis wordt ingestudeerd zodat de deelnemers het al kennen als ze op de repetitie komen. Zo kan er tijdens de repetities meteen worden begonnen met het afwerken van de muziek.
Door de nieuwsbrieven die voor en na elke repetitie worden verstuurd, worden de leden geïnformeerd over welke liederen wanneer moeten worden ingestudeerd.

Na vier repetities zal er uiteindelijk een groot concert gegeven worden. Dit concert zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni in het prachtige Theater De Nieuwe Kolk in Assen. Tijdens dit concert zal de ingestudeerde muziek worden uitgevoerd. Daarbij zal het koor worden begeleid door een professionele live band, zal er gebruikt worden gemaakt van professioneel licht en geluid én zal Kine een aantal liederen met het koor zingen!

Om deel te nemen hoef je geen zeer ervaren of professionele zanger te zijn. Het belangrijkste is dat je heel veel plezier beleeft aan zingen, het verlangen hebt om samen met de deelnemers van het project, een prachtig programma in te studeren en dit tijdens het concert aan de concertbezoekers te presenteren. Er wordt wel van je gevraagd dat je thuis voldoende tijd investeert om de repetities voor te bereiden en dat je de repetities bijwoont.

Zie hieronder de persoonlijke uitnodiging van Kine om deel te nemen aan dit project!
Meer informatie over dit project vind je onder deze persoonlijke uitnodiging.

Organisatie Kine & Choir!
Repetities Kine & Choir!
De concertdag voor Kine & Choir!
De voorwaarden voor deelname aan Kine & Choir!
Geef je op voor Kine & Choir!