Nieuw Project – GospelNight Christmas Edition

Op zaterdag 5 november 2022 stonden we in De Stadskerk in Groningen met een geweldige GospelNight. Het werd een avond vol Praise & Worship, Gospelmuziek en bekende meezingers!
In de maanden september tot december van dit jaar zullen we ons, wederom in samenwerking met Compassion, gaan richten op een nieuwe editie van de GospelNight en dit keer maken we er een heuse Christmas Edition van! We vinden het super tof dat Sharon Kips & Gilbert Thera hun medewerking aan deze Christmas Edition hebben toegezegd!

In de weken voor Kerst heeft iedereen het verlangen om samen te komen, om naar muziek te luisteren, een concert te bezoeken, om samen toe te leven naar het kerstfeest. Tijdens deze GospelNights willen we het geweldige nieuws van de geboorte van Jezus samen gaan vieren en laten horen aan iedereen die het maar horen wil!

Opzet
In de maanden Oktober tot en met December zullen we tijdens vier repetities in De Bron in Assen de songs voor dit project gaan instuderen. De deelnemers aan het project krijgen ter voorbereiding op deze repetities zowel de bladmuziek als de oefentracks van hun eigen stemsoort. Je hoeft dus geen noten te kunnen lezen, alles wat je moet kennen, wordt voor je ingezongen en kun je op die manier makkelijk thuis instuderen.
Het is de bedoeling dat de deelnemers de muziek al kennen als ze op de repetitie komen.
Zo kan er tijdens de repetities meteen worden begonnen met het afwerken van de muziek.
Door het versturen van nieuwsbrieven die voor en na elke repetitie worden verstuurd, worden de deelnemers geïnformeerd over welke liederen wanneer moeten worden ingestudeerd.

Concerten
Als alle muziek is ingestudeerd en de repetities zijn afgerond, zullen we twee en misschien zelfs drie concerten gaan houden waar we die muziek zullen laten horen!
De concerten staan gepland op vrijdag 22 december in De Rank en Zuidhorn en 23 december in de Ferbiningstsjerke in De Westereen. Als de aanmeldingen voor dit project goed verlopen en de kaartverkoop lekker op gang komt, hebben we de optie om op zaterdag 23 december in de middag zelfs nog een extra concert te plannen! Hou er bij het opgeven voor dit project maar rekening mee dat dat gaat gebeuren.

Om deel te nemen hoef je geen zeer ervaren of professionele zanger te zijn. Het belangrijkste is dat je heel veel plezier beleeft aan het zingen, het verlangen hebt om samen met de andere deelnemers aan het project de prachtige boodschap van Kerst te vieren en door te geven.
Er wordt wel van je verwacht dat je thuis voldoende tijd investeert om de repetities voor te bereiden en de muziek uit je hoofd leert zingen.

Lijkt het je leuk om mee te zingen?
Meer informatie over dit project en de deelname hieraan vind je hieronder!

Organisatie
Compassion
Repetities
De Concertdagen
Voorwaarden
Geef je op!