Gastdocent en Ambassadeur World Vision

World_Vision_Logo

Arnold Wienen is sinds 2008 ambassadeur van World Vision. In dit jaar bezocht ik zelf het project van World Vision in Tanzania en heb ik zelfs mijn eigen sponsorkind Andrea mogen ontmoeten. Een ontmoeting waar ik tijdens concerten en gastlessen graag over vertel.
Tijdens deze reis werd ik meermalen bevestigd dat de organisatie daadwerkelijk goed en levensveranderd werk verricht.

World Vision met Andrea

Als gastdocent of spreker reis ik het land door om mensen, veelal scholieren, te vertellen over dit goede werk. Ik deel graag de ervaringen die ik heb opgedaan. Over het algemeen zijn dit verhalen over mensen die ik tijdens mijn reis in Tanzania heb ontmoet. Verhalen van hoop op een betere toekomst, maar ook verhalen van armoede, een wereld waar het niet eerlijk verdeeld is en gevochten wordt tegen echte (hongers)nood.

Mocht je meer willen weten over dit prachtige werk, dan vertel ik je daar graag meer over. Bezoek ook eens de website van World Vision en kijk wat jij kunt doen voor een betere en eerlijkere wereld.

Tijdens mijn reis door Tanzania werd onder andere het volgende filmpje gemaakt: